ingyen webstatisztika

2010.08.30.
22:43

Írta: Egy magyar lány Görögországban

8

Délután további képeket készítettem a hídról, beleszerettem, annyira szép:) Ma megtudtam, hogy 2004-ben építették, az Olimpiára, és minden reggel búvárhajóval merülnek alá, és körbejárják az egészet, hogy rendben van-e. Átmenni a hídon autóval 12 euróba kerül, most fizetik meg az árát szegény görögök. Komppal is meg lehet kerülni, úgy jóval olcsóbb, gyalog vagy biciklivel pedig ingyenes. Esténként kivilágítják, sötétkék színűre, majd meg kell néznem olyankor is:) Ezek a képek a strandon készültek:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A strand melletti hegyen erdőtűz volt, a tengerből helikopterrel vitték a vizet oltani.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Az utolsó képen az Aldiból megyünk vissza a házba, és az egyik olimpiai stadion mellett haladunk el:)

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://zeuszkuszoben.blog.hu/api/trackback/id/tr962260232

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

egérarc 2010.09.05. 11:54:25

Örülök, hogy ennyire jól érzed magad! Gyönyörű helyeyn vagy? Többiek milyenek? Görögök vágják az angolt? Van még magyar a csapatban? Milyen nemzetiségűek vannak? Hogyhogy már októberben hazalátgatsz?:D Szuper lesz. De akkor mi mikor tudunk menni:P

Egy magyar lány Görögországban 2010.09.08. 22:54:28

@egérarc: Mennyi kérdés:)Most már tényleg írok neked imélt, elmesélek mindent:) Amúgy csak én vagyok magyar, eleinte nehéz volt, de most már belerázódtam teljesen az angolba, és tudok pár szót görögül:)
süti beállítások módosítása