ingyen webstatisztika

2010.09.24.
17:47

Írta: Egy magyar lány Görögországban

21

Tegnap órák után szállást kerestünk a két cseh-vel, úgy néz ki, együtt fogunk lakni, de még nem tudjuk, hol, hétvégén folytatódik a keresés. A két görög fiú segített megint, telefonálgattak, elvittek minket megnézni a lakásokat, szobákat, megkérdeztek mindent a tulajoktól, ami érdekelt minket. Asszem már tartozom nekik legalább egy üveg ouzóval:)

Utána a többiekkel találkoztunk a kikötőben, meg akartuk nézni a naplementét, de nem nagyon láttuk, mert felhős volt az ég, úgyhogy inkább a holdfelkeltében gyönyörködtünk, meg a sok hatalmas hajóban a kikötőben. És felfedeztünk valamit az égen, aminek pislákoló fénye volt, tehát nem lehetett csillag, ugyanakkor nem mozgott, tehát nem lehetett repülő sem. Csakis egy ufót láthattunk.:) (Kapitány, mi erről a véleményed?:)

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://zeuszkuszoben.blog.hu/api/trackback/id/tr412320684

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ElCapitan 2010.09.29. 22:32:54

- műhold
- mégis csillag, és a levegő mozgása, páratartalma, szennyezettsége okozta a pislákolást
süti beállítások módosítása