ingyen webstatisztika

2010.10.02.
13:00

Írta: Egy magyar lány Görögországban

24

Tegnap este elmentünk egy helyre a finnekkel és a két göröggel, ahol egy zenekar görög popzenét játszott. A görögök teljesen máshogy táncolnak egy szórakozóhelyen, mint mi. Szinte minden dalnál körbeálltak, és úgy táncoltak, és sokszor kivált valaki, aki a kör közepén táncolt, olyankor a többiek leguggoltak, nézték, ahogy táncolt, és tapsoltak hozzá. A középen álló különböző tánclépéseket mutatott be, nekem úgy tűnt, megvan a koreográfiája, de nem sikerült rájönnöm, mi az, mert sosem táncolták ugyanúgy, csak a lépések voltak hasonlóak. A legjobb az volt, mikor valaki a körből a táncoló lába elé tette a poharát, és azt kellett körbetáncolnia. Egyetlen egyszer sem rúgták fel a poharat, pedig némi alkoholos befolyásoltság alatt állt a legtöbb táncoló:)

Ezek a képek a lakásról készültek:

Első este, mikor még nem volt áram. Egyik lakótársam geometrikus és szimmetrikus ábrába rendezte a mécseseket az asztalon (két matek szakossal lakom együtt...)

 

 

 

 

 

 

 

 

Ezeken a képeken láthatjátok a konyhát, a hálószobámat, és a tegnap este a sarki cukrászdában vett sütit, amit tejeskávéval fogyasztottam el (mert van kávéfőzőnk, vízforralónk, szendvicssütőnk, tányérunk, evőeszközünk, poharaink, juhúúú:))

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://zeuszkuszoben.blog.hu/api/trackback/id/tr732339246

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása